Genel Başkanımız Erdal BOZKURT ve Manisa Şube Yürütme Kurulu Üyelerimiz, Manisa Büyükşehir, Yunusemre ve Şehzadeler Belediyelerini Ziyaret Etti

Genel Başkanımız Erdal BOZKURT ve Manisa Şube Yürütme Kurulu üyelerimiz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi ZEYREK’ i ziyaret etti.
Ziyarette seçim süreci ve sendikal sürecimize dair karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.
Genel Başkanımız Erdal BOZKURT Manisa Büyükşehir Belediyesi ziyareti sonrası, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde seçilerek görevine başlayan Yunusemre Belediye Başkanı Semih BALABAN ‘ı ziyaret ederek tebrik etti ve başarılar diledi.
Ziyarete Manisa TÜM BEL SEN Şube Başkanı Yalçın AKTAŞ ve Manisa Mali Sekreteri Mücahit SADEER de eşlik etti.
Görüşmede ekonomik ve sosyal haklarımız ile ülke gündemi hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Kendisine misafirperverlikleri ve nazik kabullerinden dolayı teşekkür ediyoruz.
Yapılan görüşmede sendikamız Genel Başkanı Erdal BOZKURT ;
Yerel yönetimleri birer şirket olarak değil, halka hizmet veren kamu kurumları olarak gören ve yerel hizmetlerin verilmesinde kar değil, toplumsal yararı esas alan,
Ulaşım, temiz su, alt yapı, ısınma, çöp vb. hizmetlerin halka doğrudan, sürekli ve nitelikli ulaştırılmasını birincil görevi olarak gören ve bu hizmetleri, emekçilerle birlikte planlayan,

Başta toplu sözleşme ve grev hakkı olmak üzere çalışanların hak ve özgürlüklerinde, hiçbir şekilde veya bahaneyle, tarihsel kazanımların, insanca yaşam ilkelerinin, evrensel hukuk ve uluslararası sözleşmelerin gerisinde kalmayacağını taahhüt eden,

Çalışanların demokratik, ekonomik, sosyal ve özlük haklarını eksiksiz bir şekilde tanıyıp; kamusal hizmet üretim süreçlerini emekçilerle birlikte planlayıp yönetmeyi esas alan bir yerel yönetim anlayışını savunduğunu dile getirdi.

Yunusemre Belediye Başkanı Sayın Semih BALABAN da , emekten ve emekçiden yana olduklarını, hizmet anlayışlarının da bu şekilde olacağını ifade etti.

Manisa Şube Yürütme Kurulu üyelerimiz ayrıca Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah DURBAY’ ı ziyaret ederek seçim süreci ve sendikal sürecimize dair karşılıklı değerlendirmelerde bulundular.

Yorum yaz

Yazacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra onaylanmaktadır.